Učitavanje slike
Bounty Hunters - Expanse Studio | Crna Gora
12334
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12334,mkd-core-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Bounty Hunters

  • slika 3
  • slika
Opis
PLAY DEMO

Od proizvođača igara Expanse Studios, stize nam nova uzbudljiva igra Bounty Hunters.

Igra je fantastičnog dizajna, i sjajne muzičke podloge za trenutak će vas preseliti u jedan od vestern filmova. Zaigrajte Bounty Hunters i za trenutak se preselite na Divlji Zapad.

Pet kolona, tri reda i 40 isplatnih linija predstavlja nam slot koji je smješten u jedan od čuvenih zapadnjačkih salona. Vidjećete simbole poternica, kočija, odmjetnika i kauboja… Odmjetnici se pojavljuj kao složeni simboli i mogu zauzeti čitave kolone a postoje i dvije vrste džokera, klasični i ljepljivi.

Tokom besplatnih spinova nasumično će vam  dodjeljivati od jedan do pet ljepljivih džokera koji ostaju na svojim pozicijama do kraja besplatnih spinova. Uživaćete u dizajnu, salon je prepun polu praznih pivskih flaša a muzika unosi duh vesterna u igru. Divlji Zapad nikada nije bio bliži uz Bounty Hunters.