Učitavanje slike
WILD ICY FRUITS - Expanse Studio | Crna Gora
12483
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12483,mkd-core-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

WILD ICY FRUITS

Opis
PLAY DEMO

Proizvođač online kazino igara Expanse lansirao je novu slot igru, a njen naziv je Wild Icy Fruits. Sigurni smo da će voćkice uvijek biti u modi, i da ne postoji igrač koji nije bar jednom isprobao svoju sreću kad su u pitanju voćkice. U susret zimi, donosimo sjajan slot.

Slot Wild Icy Fruits dolazi sa pet kolona koje su smještene u četiri reda, dok je broj isplatnih linija 40. U novom slotu vas čekaju i nevjerovatni ekskluzivni bonusi, i moćne funkcije!Džoker simbol slota Wild Icy Fruits je upravo džoker, koji će vam sigurno privući pažnju, a osim toga dolazi kao jedan od najisplatljivijih simbola slota. Osim toga, džoker simbol ima mogućnost da zamjeni sve osnovne simbole na kolonama, džoker simbol jedino ne može zamjeniti scatter simbol. Tu je naravno i scatter simbol, koji je ovog puta zlatna zvijezda, koja ima zaleđene detalje. Isprobajte slot Wild Icy Fruits na svom omiljenom online kazinu, i sjajna zabava u susret zimskoj čaroliji može da počne!